Termeni și condiții | GDPR complet

Un părinte mai bun își rezervă dreptul, unilateral, de a schimba, corecta, modifica, adauga si/sau retrage prezentii termeni, fara a anunta in prealabil. Aceste schimbari vor intra in vigoare din momentul publicarii lor pe cosminapop.com

Informatiile prezente pe site sunt de interes general si sunt puse la dispozitia utilizatorilor
in mod gratuit. Prin termenul „utilizator” al acestui site se intelege orice persoana fizica sau juridica care va accesa acest site.
Puteti copia si tipari continutul site-ului unparintemaibun.ro pentru folosinta dumneavoastra personala, fara intentii comerciale. In orice alte situatii, continutul unparintemaibun.ro nu poate fi reprodus, modificat sau exploatat.
Utilizarea site-ului unparintemaibun.ro presupune acceptarea acestor termeni şi condiţii de utilizare.
Nu sunt permise:
– modificarea, publicarea, transmiterea, transferul, vanzarea, distributia de materiale realizate prin reproducerea, afisarea sau modificarea continutului site-ului fara obtinerea acordului prealabil al AFDC Cluj;
– indepartarea insemnului care marcheaza dreptul de autor al unparintemaibun.ro asupra continutului acestuia;
– preluarea, reproducerea si folosirea informatiilor obtinute prin intermediul unparintemaibun.ro in scopuri comerciale.
Este interzisa orice utilizare a continutului unparintemaibun.ro in alte scopuri decat cele permise expres de prezentul document sau de legislatia in vigoare. Cererile de utilizare a continutului in alte scopuri decat cele permise expres de prezentul document pot fi trimise la adresa de email: info@unparintemaibun.ro

Continutul unparintemaibun.ro este proprietatea AFDC Cluj si este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor, toate drepturile fiind rezervate. Folosirea oricaror date, imagini, texte, grafica, simboluri, elemente de grafica web, scripturi, programe apartinand unparintemaibun.ro fara obtinerea unui acord prealabil de la detinatorii de drept, se pedepseste conform legilor in vigoare.
Continutul unparintemaibun.ro nu poate fi reprodus, modificat, transferat, distribuit, republicat, copiat sau transmis fara permisiunea anterioara scrisa a reprezentantilor AFDC Cluj.

Drepturile utilizatorilor:
a. sa rectifice, actualizeze, blocheze sau stearga, in mod gratuit, acele date furnizate a caror prelucrare nu este conforma dispozitiilor Legii nr. 677/2001 si/sau GDPR;
b. sa solicite incetarea prelucrarii datelor sale personale;
c. sa solicite incetarea expedierii de mesaje promotionale.
Orice notificare din partea utilizatorului se va semna, data si trimite, prin e-mail sau in scris, catre AFDC Cluj.
In situatia in care utilizatorul solicita incetarea prelucrarii datelor cu caracter personal, accesul la o parte din continutul unparintemaibun.ro va fi automat restrictionat, deoarece acesta nu poate functiona fara prelucrarea datelor cu caracter personal ale utilizatorului.
Orice incercare de a accesa datele personale ale altui utilizator, de a modifica continutul unparintemaibun.ro sau de a afecta performantele serverului pe care ruleaza aceasta, va fi considerata o tentativa de fraudare a site-ului si va conduce la cercetarea penala impotriva aceluia sau acelora care a(u) incercat acest fapt.
Site-ul unparintemaibun.ro nu ofera informatia colectata unor terti fara consimtamantul Dumneavoastra expres si prealabil. Orice statistica privind traficul utilizatorilor site-ului, pe care o vom oferi catre terte persoane sau catre site-uri partenere, este furnizata doar ca ansamblu de date si nu include nici o informatie identificabila personal despre niciun utilizator individual.

Utilizatorii au posibilitatea de a se dezabona in momentul in care nu mai doresc sa primeasca un newsletter de la unparintemaibun.ro, prin intermediul link-ului de dezabonare continut in e-mail. Dezabonarea de la newsletter se face online, trimitand solicitarea de dezabonare prin intermediul formularului de feedback, accesibil pe site dupa logare.

Termenii si Conditiile prezente, precum si orice litigiu in legatura cu sau decurgand din clauzele acestora sau din accesarea / functionarea / disfunctionalitatea site-ului se supun dreptului intern roman. Limba folosita pentru Termeni si Conditii este limba romana. In caz de litigiu numai instantele romanesti din Cluj-Napoca vor fi considerate competente. Utilizatorul site-ului accepta sa adere la acesti Termeni si Conditii.
Utilizatorul site-ului unparintemaibun.ro confirma ca a citit si acceptat acesti Termeni si Conditii. Utilizarea
unparintemaibun.ro de catre utilizator implica acceptarea neconditionata a acestor Termeni si Conditii.

Orice date cu caracter personal precum: numele, adresa, codul numeric personal, seria si numarul cartii de identitate, seria pasaportului, numarul de telefon, adresa de e-mail sau orice alta data de identificare a Dumneavoastra pe care o transmiteti pe site-ul unparintemaibun.ro, prin posta electronica sau prin alta modalitate, vor fi folosite in conformitate cu Politica de Confidentialitate. Orice alt fel de comunicari sau materiale pe care le transmiteti pe acest Site, precum intrebari, comentarii, sugestii sau alte mesaje de acest fel vor fi considerate ca neconfidentiale si neprotejate de drepturi de proprietate intelectuala determinate.