Spectacol de teatru ”VULPEA ȘI CORBUL” - ANULAT

Dată fiind adresa transmisă de Ministerul Educației și Cercetării inspectoratelor școlare, precum și recomandările privind măsurile pentru evitarea riscului apariției unor cazuri de îmbolnăviri, echipa Un părinte mai bun a luat decizia suspendării spectacolelor programate in data de 29 februarie și 1 martie la Cluj –Napoca.
Conform adresei, a fost recomandată limitarea la maximum/suspendarea organizării oricăror manifestări colective școlare sau extrașcolare, iar ”Școala Altfel” să fie organizată în incinta școlii.
Astfel, persoanelor care au cumpărat biletele pentru spectacolele ”Vulpea și corbul” și ”Povestea Mărțișorului”, li se vor restitui începând de azi, sumele reprezentând contravaloarea biletelor, în conturile din care s-au făcut plățile.
Procedura de restituire a banilor, în funcție de băncile la care au conturile cei care au cumpărat bilete, poate dura până la 7 zile lucrătoare. Avem rugămintea să verificați soldurile, iar dacă întâmpinați dificultăți, după termenul de 7 zile lucrătoare, vă rugăm să ne contactați, fie telefonic, fie prin e-mail: info@unparintemaibun.ro, 0754964852 sau 0748154838.
Vă cerem scuze, mai ales micuților entuziasmați de venirea la spectacol, pentru eventualele neplăceri, însă considerăm că sănătatea copiilor este cea mai de preț
Sănătate multă, tuturor!

Comunicatul integral, îl găsiți aici:
https://www.edu.ro/m%C4%83suri-transmise-de-ministerul-educ…

Umor, dans, măști venețiene în acest spectacol inspirat de îndrăgita fabulă cu același nume, scrisă de LaFontaine, adaptată pe înțelesul și pe placul copiilor.
Povestea spune că ....... Șireata Vulpe îl păcălește pe Corb, care își dorește doar să învețe să cânte și să danseze la concursul din pădure, pentru a-i fura cașcavalul.

Spectacolul este înțesat de momente menite să stârnească hazul celor mici, dar și atenția lor la anumite comportamente, pe care fabula dorește să le aducă în vedere. Cu ajutorul ariciului, dar și al micilor spectatori, Corbul va găsi un mod de o face pe Coana Vulpe să se schimbe, să nu mai mintă și să nu mai fure.
La final, vor sărbători reușita, si vor decoperi ca prietenia este mai importanta decat cascavalul.


Distribuție: Ruxandra Bălașu, Celina Nițu și Alexandra Gabriela Nita

Spectacolul este o producție a unuia din cele mai îndrăgite teatre bucureștene, Teatrul Coquette și este organizat de echipa Un parinte mai bun în cadrul proiectului Caravana cu povești, un proiect care aduce în viața copiilor și a părinților cele mai  frumoase povești ale copilăriei, în cel mai frumos mod posibil, prin  teatru- pentru că spectacolul este cea mai bună modalitate de a le  deschide celor mici universul imaginației și de a se dezvolta, spre a  deveni oameni deschiși, cu o cultură foarte bogată. 

*trupa de teatru a mai susținut la Cluj și spectacolul de teatru Greierele si Furnica, Poveste de Crăciun, Prostia Omenească

Recomandat copiilor cu vârsta între 4 și 94 ani :)

Durata spectacolului 60 minute. Spectacolul este jucat în limba română.

Preț bilet: 35 lei (Accesul se face pe baza de bilet, indiferent de vârstă)
Biletele se pot achiziționa EXCLUSIV ONLINE, din rețeaua OVE (vezi link mai jos).

Pentru alte detalii organizatorice:
email: info@unparintemaibun.ro; 
0754964852  sau  0748154838
 

Informații utile:

1. Accesul în sala de spectacol este permis numai până la ora de începere a reprezentaţiei; după această oră, biletele își pierd valabilitatea.
2. Ratarea vizionării unui spectacol ca urmare a neprezentării la ora indicată pe tichet nu oferă dreptul la returnarea costului biletului sau la utilizarea sa la o reprezentaţie ulterioară.
3. Biletele pot fi schimbate sau poate fi obținută contravaloarea acestora doar în cazul înlocuirii / anulării spectacolului de către organizator.
4. Din respect pentru interpreți şi pentru a evita eventualele situaţii neplăcute, vă adresăm rugămintea de a fi punctuali şi de a nu folosi telefoanele mobile în sala de spectacol.
5. Pe durata desfășurării spectacolelor, este interzisă folosirea aparatelor de înregistrat, audio sau video.

Un bilet este valabil pentru o singură persoană. Toți participanții la spectacol, adulți si copii, este necesar să cumpere bilet, doar infanții de 1-18 luni au acces gratuit (însă nu au loc asigurat).
Accesul minorilor (0-18 ani) în locația evenimentului se face doar însoțiți de minim un adult (părinte sau tutore legal).
Accesul în locația evenimentului se face cu aproximativ 15 minute înainte de inceperea spectacolului. Vă rugăm mult să nu întârziați!

Organizatorul își rezervă dreptul de a folosi fotografii și înregistrări video cu participanții la spectacol în scop promoțional. Spectatorii își cedează – prin participarea la eveniment – toate drepturile pentru fotografii și înregistrări realizate în timpul evenimentului (sala de spectacol, foaier).

Parteneri media: