SPECTACOL ”GREIERELE ȘI FURNICA”

Greierele si Furnica, binecunoscuta fabula, este povestita cu umor si cu istețime pentru cei mici.
Greierele, foarte pasionat de muzica lui, nesocotește venirea iernii.
Când dă de greu el va apela la strângătoarea Furnicuță Fifi, care îl va trece prin niste probe de hărnicie. Dar este Greierele chiar atât de leneș cum se spune, sau poate ca „munca” lui este muzica?
Un spectacol despre generozitate, prietenie și artă.

UNDE? La CLUJ-NAPOCA, Cinema DACIA
CÂND? Pe 9 noiembrie 2019, ora 11:00

Distribuție:  Ruxandra Bălașu, Celina Nițu, Alexandru Mandu

     

Spectacolul este o producție a unuia din cele mai îndrăgite teatre bucureștene, Teatrul Coquette și este organizat de echipa Un parinte mai bun în cadrul proiectului Caravana cu povești, un proiect care aduce în viața copiilor și a părinților cele mai  frumoase povești ale copilăriei, în cel mai frumos mod posibil, prin  teatru- pentru că spectacolul este cea mai bună modalitate de a le  deschide celor mici universul imaginației și de a se dezvolta, spre a  deveni oameni deschiși, cu o cultură foarte bogată. 

Recomandat copiilor cu vârsta între 3 și 93 ani :)

Durata spectacolului 60 minute. Spectacolul este jucat în limba română.

Preț bilet: 33 lei (Accesul se face pe baza de bilet, indiferent de vârstă)
Biletele se pot achiziționa EXCLUSIV ONLINE, din rețeaua OVE (vezi link mai jos).

Pentru alte detalii organizatorice:
email: info@unparintemaibun.ro; 
0754964852  sau  0748154838
 

Informații utile:

1. Accesul în sala de spectacol este permis numai până la ora de începere a reprezentaţiei; după această oră, biletele își pierd valabilitatea.
2. Ratarea vizionării unui spectacol ca urmare a neprezentării la ora indicată pe tichet nu oferă dreptul la returnarea costului biletului sau la utilizarea sa la o reprezentaţie ulterioară.
3. Biletele pot fi schimbate sau poate fi obținută contravaloarea acestora doar în cazul înlocuirii / anulării spectacolului de către organizator.
4. Din respect pentru interpreți şi pentru a evita eventualele situaţii neplăcute, vă adresăm rugămintea de a fi punctuali şi de a nu folosi telefoanele mobile în sala de spectacol.
5. Pe durata desfășurării spectacolelor, este interzisă folosirea aparatelor de înregistrat, audio sau video.

Un bilet este valabil pentru o singură persoană. Toți participanții la spectacol, adulți si copii, este necesar să cumpere bilet, doar infanții de 1-18 luni au acces gratuit (însă nu au loc asigurat).
Accesul minorilor (0-18 ani) în locația evenimentului se face doar însoțiți de minim un adult (părinte sau tutore legal).
Accesul în locația evenimentului se face cu aproximativ 15 minute înainte de inceperea spectacolului. Vă rugăm mult să nu întârziați!

Organizatorul își rezervă dreptul de a folosi fotografii și înregistrări video cu participanții la spectacol în scop promoțional. Spectatorii își cedează – prin participarea la eveniment – toate drepturile pentru fotografii și înregistrări realizate în timpul evenimentului (sala de spectacol, foaier).

Parteneri media: