Spectacol de teatru ”POVESTEA MĂRȚIȘORULUI” - ANULAT

Dată fiind adresa transmisă de Ministerul Educației și Cercetării inspectoratelor școlare, precum și recomandările privind măsurile pentru evitarea riscului apariției unor cazuri de îmbolnăviri, echipa Un părinte mai bun a luat decizia suspendării spectacolelor programate in data de 29 februarie și 1 martie la Cluj –Napoca.
Conform adresei, a fost recomandată limitarea la maximum/suspendarea organizării oricăror manifestări colective școlare sau extrașcolare, iar ”Școala Altfel” să fie organizată în incinta școlii.
Astfel, persoanelor care au cumpărat biletele pentru spectacolele ”Vulpea și corbul” și ”Povestea Mărțișorului”, li se vor restitui începând de azi, sumele reprezentând contravaloarea biletelor, în conturile din care s-au făcut plățile.
Procedura de restituire a banilor, în funcție de băncile la care au conturile cei care au cumpărat bilete, poate dura până la 7 zile lucrătoare. Avem rugămintea să verificați soldurile, iar dacă întâmpinați dificultăți, după termenul de 7 zile lucrătoare, vă rugăm să ne contactați, fie telefonic, fie prin e-mail: info@unparintemaibun.ro, 0754964852 sau 0748154838.
Vă cerem scuze, mai ales micuților entuziasmați de venirea la spectacol, pentru eventualele neplăceri, însă considerăm că sănătatea copiilor este cea mai de preț
Sănătate multă, tuturor!

Comunicatul integral, îl găsiți aici:
https://www.edu.ro/m%C4%83suri-transmise-de-ministerul-educ…