CARAVANA CU POVEȘTI ajunge la CLUJ

Poveștile sunt vis, visele sunt povești, iar fiecare dintre noi este parte dintr-o poveste. Urcați fără sfială, în CARAVANA CU POVEȘTI! Nu permiteți copiilor să uite poveștile, amintiți-vă câte bucurii ați trăit, câte peripeții fascinante, câte hohote de râs v-au învăluit, câte lucruri folositoare ați învățat, câte povețe v-au luminat mintea și inima, cât de deplin ați trăit în lumea poveștilor.
Haideți în caravana noastră să retrăiți alături de copiii voștri cele mai frumoase povești ale copilăriei, să le aduceți și lor un strop din lumea autentică și magică a poveștilor miraculoase!

Caravana cu povești este un proiect care, de 5 ani, aduce în viața copiilor și a părinților cele mai  frumoase povești ale copilăriei, în cel mai frumos mod posibil, prin  teatru- pentru că spectacolul este cea mai bună modalitate de a le  deschide celor mici universul imaginației și de a se dezvolta, spre a  deveni oameni deschiși, cu o cultură foarte bogată. 

Pe 9 noiembrie 2019, CARAVANA CU POVEȘTI ajunge la Cluj!

Spectacole ale Teatrului Coquette, una din cele mai iubite trupe de teatru din Bucuresti!

SPECTACOL DE TEATRU ”GREIERELE ȘI FURNICA”- după La Fontaine
Cinema DACIA, ORA 11:00
Vezi detalii spectacol AICI:
http://bit.ly/spectacol-greierele-si-furnica

BILETE aici: https://ove.ro/greierele-si-furnica


SPECTACOL DE TEATRU ”PROSTIA OMENEASCĂ” - după Ion Creangă
Cinema DACIA, ORA 17:00 și ORA 19:00
Vezi detalii spectacole AICI:
http://bit.ly/spectacol-prostia-omeneasca

BILETE 

ora 17:00 aici: https://ove.ro/prostia-omeneasca-ora-17-00 

ora 19:00 aici: https://ove.ro/bilet-prostia-omeneasca-ora-19-00 

Pentru alte detalii organizatorice:
email: info@unparintemaibun.ro; 
0754964852  sau  0748154838

Informații utile:

1. Accesul în sala de spectacol este permis numai până la ora de începere a reprezentaţiei; după această oră, biletele își pierd valabilitatea.
2. Ratarea vizionării unui spectacol ca urmare a neprezentării la ora indicată pe tichet nu oferă dreptul la returnarea costului biletului sau la utilizarea sa la o reprezentaţie ulterioară.
3. Biletele pot fi schimbate sau poate fi obținută contravaloarea acestora doar în cazul înlocuirii / anulării spectacolului de către organizator.
4. Din respect pentru interpreți şi pentru a evita eventualele situaţii neplăcute, vă adresăm rugămintea de a fi punctuali şi de a nu folosi telefoanele mobile în sala de spectacol.
5. Pe durata desfășurării spectacolelor, este interzisă folosirea aparatelor de înregistrat, audio sau video.

Un bilet este valabil pentru o singură persoană. Toți participanții la spectacol, adulți si copii, este necesar să cumpere bilet, doar infanții de 1-18 luni au acces gratuit (însă nu au loc asigurat).
Accesul minorilor (0-18 ani) în locația evenimentului se face doar însoțiți de minim un adult (părinte sau tutore legal).
Accesul în locația evenimentului se face cu aproximativ 15 minute înainte de inceperea spectacolului. Vă rugăm mult să nu întârziați!

Organizatorul își rezervă dreptul de a folosi fotografii și înregistrări video cu participanții la spectacol în scop promoțional. Spectatorii își cedează – prin participarea la eveniment – toate drepturile pentru fotografii și înregistrări realizate în timpul evenimentului (sala de spectacol, foaier).

 

Parteneri: