Satu Mare

Fiecare părinte își dorește să își vadă copilul reușind în viață, în profesia aleasă, alături de partenerul de viață ales. Fiecare părinte își dorește să își vadă copilul fericit, dar din prea multa iubire, putem face mari greșeli. O stimă de sine stabilă, o imagine de sine realistă, o bună încredere în sine sunt elemente-cheie pentru succesul copiilor noștri. Caracterul și conduita definesc personalitatea și pot fi modelate prin educație.


Cum ne ajutăm copiii să își dezvolte încrederea în sine și să fie fericiți?
O conferință despre cum să ne educăm copiii în așa fel încât:
– Să aibă încredere în ei înșiși și să depășească adversitățile găsind soluții la problemele lor.
– Să își descopere interesele și pasiunile și să trăiască în mod autentic.
– Să își dezvolte motivația interioară și să își stabilească obiective pe care să le poată îndeplini.

Agenda conferință

17:30 - 18:00 - primirea participanților 

18:00 - 19:30 - prezentare

19:30 - 21:00 - întrebări și răspunsuri 

* aceasta structură este orientativă în funcție de dinamica fiecărei întâlniri 

O imagine de sine pozitivă, cât mai realistă, ajută copilul să aibă încredere în sine și o bună stimă de sine. Un copil care are o imagine bună despre sine (și realistă!), un copil care se simte competent, valoros, iubit și apreciat de părinți va fi încrezător în calitățile și abilitățile sale, deschis către experiențe noi, optimist, curios să învețe și să capete experiență, rezistent în fața încercărilor și își va reveni relativ ușor după un eșec.

Vino alături de noi la conferința din 12 noiembrie și află cum poți crește încrederea în sine a copilului tău astfel încât să fie fericit și să se bucure de succes in viață!


Implicarea și un bun management al celei mai prețioase resurse și anume timpul, ne ajută să ne îndeplinim cu succes obiectivele propuse, iar reziliența ne ajută să facem față stresului și situațiilor care ne încearcă greu în viață.  
Toate aceste aspecte vor fi tratate pe larg la întâlnirea cu psihologul și psihoterapeutul Irina Petrea, la conferința pe care o va susține în data de 12 noiembrie 2018, începând cu ora 18:00 la Satu Mare.
Participând la acesta conferință, părinții și cadrele didactice participante vor avea posibilitatea de a primi informații valoroase, aplicate și verificate în relația cu copiii, de la un specialist în domeniul parenting-ului. În plus, vor putea adresa întrebări, oferindu-li-se lămuririle necesare în problemele ridicate.

Cui se adresează conferința: părinţilor, bunicilor, cadrelor didactice, psihologilor, consilierilor școlari și tuturor persoanelor care sunt interesate de educație.

*pentru cadrele didactice eliberăm adeverință de participare la activitate

Data: 12 noiembrie 2018

ora: 18:00 

investitie: 75 lei

durata: ~ 3 ore

invitat: Irina Petrea, cea mai cunoscuta SuperNanny a României 

locație: Hotel/Restaurant Poesis, str Mircea cel Batran 9-11

Vrei sa participi la conferință?

Completează formularul de înscriere AICI. Sau și mai simplu, mai jos ai opțiunea de a procura un bilet online.

*dupa completarea formularului, veți primi din partea noastra un email de confirmare a înscrierii

 

Ce beneficii obții dacă participi la acesta conferință?
1. În primul rând, vei dobândi noi cunoștințe variate în domeniul parentingului și dezvoltării personale, care îți vor fi de ajutor în tot ceea ce vei face de atunci încolo.
2. Informațiilor teoretice acumulate își vor găsi utilitatea în viața de zi cu zi, ceea ce înseamnă un plus de valoare pentru tine.
3. Vei putea împărtăși din experiența ta de părinte Irinei și celorlalți participanți, având confirmarea că modul în care alegi să relaționezi cu copilul tău, este modul cel mai potrivit pentru voi.
4. Vei putea să scapi de fricile și neliniștile pe care orice părinte le are, în ceea ce privește educația pe care alegi să o oferi copilului tău, comunicând și cu alți specialiști și părinți.
5. Vei căpăta mai multa încredere în tine și în puterea ta interioara de a ști că poți construi din oameni mici, oameni mari cu valori morale înalte.
6. Reușind să te cunoști mai bine pe tine, vei putea să te bucuri de relații mai armonioase și durabile cu cei din jurul tău, dar în special cu copilul tău.

Pentru alte detalii organizatorice:
email: info@unparintemaibun.ro; 
0748154838 sau 0754964852

Parteneri

Carmen Lup - psihoterapeut