Cum facem față schimbărilor generate de criză?

  • Marți, 26 Mai 2020 18:00
Acum un an, străzile pustii și izolarea în masă la domiciliu, spațiile de carantină păzite de jandarmi, de militari și de drone erau noțiuni pe care le asociam cu literatura SF și filmele apocaliptice. De Revelion, întâmpinam anul 2020 cu bucurie și speranță, complet neștiutori în legătură cu virusul care deja făcea în China primele victime. În numai două luni și jumătate, viața, așa cum o știam, s-a schimbat dramatic. Pentru noi, adulții – care am fost nevoiți să facem atât de multe lucruri pe care nu ne imaginam făcându-le vreodată sau să ne abținem să facem atâtea lucruri simple și plăcute pe care le-am făcut toată viața. Pentru copiii noștri – bulversați de atâtea mesaje care contraziceau atât de multe lucruri pe care se străduiau să le facă și să le deprindă.
 
Ne pregătim să revenim la noua “normalitate” sperând ca, nu prea departe în viitor, vom reuși să trăim așa cum eram obișnuiți. Până atunci rămân atât de multe întrebări deschise și atât de multe provocări la care suntem nevoiți să facem față alături de copiii noștri. Încă nu știm cum se va repercuta acestă perioadă în dezvoltarea pruncilor noștri și nici în viața noastră.
Hai să învățăm împreună cum reușim să gestionăm cît mai eficient această schimbare pentru copii, în calitate de părinți sau cadre didactice. Ce putem face, cum să facem astfel încât să avem grijă de dezvoltarea armonioasă a copiilor aflăm de la Irina. 
 
Ne întâlnim să puneți întrebări și să formulăm răspunsuri, să împărtășim experiențe și să conturăm posibile noi strategii de viață. Ne întâlnim online, în siguranță în data de 26 mai 2020, online, pe zoom.

Agenda:

18:00 - 19:00 - prezentare tematică

19:00 - 20:00  - întrebări și răspunsuri 

* aceasta structură este orientativă în funcție de dinamica fiecărei întâlniri 

Cui se adresează conferința? părinţilor, bunicilor, cadrelor didactice, psihologilor, consilierilor școlari și tuturor persoanelor care sunt interesate de educație (recomandat tuturor celor care au în îngrijire copii de până la 11 ani, elev în clasele primare)

Data: 26 MAI

ora: 18:00 

investiție: 50 lei

*Taxa de participare se achită prin transfer bancar in contul IBAN RO90BTRLRONCRT0217376201 Asociația pentru formare și dezvoltare continuă Cluj
**Dovada efectuării plății (printscreen, foto etc.) se comunică pe mail info@unparintemaibun.ro

durata: 2 ore

invitat: Irina Petrea, cea mai cunoscuta SuperNanny a României, Doctor in Stiinte ale Educației, psihopedagog și psihoterapeut, cu peste 15 ani experiență în domeniul educației. 

Pe Irina Petrea o cunoști din emisiunea de televiziune difuzata in prezent ”Cei 7 ani de masă”, precum și din multe alte emisiuni tv “Supernanny”, “Copii contra părinti” și “Cei 7 ani de acasă”, o cunoști din cărțile, publicațiile, articolele și interviurile sale. ACUM o poți cunoaște în realitate și poți să îi adresezi direct întrebările tale.

locație: ONLINE (platforma zoom)

Vrei sa participi la conferință?

Completează formularul de înscriere AICI
*dupa completarea formularului, veți primi din partea noastra un email de confirmare a înscrierii.

Ce beneficii obții dacă participi la acesta conferință?
1. În primul rând, vei dobândi noi cunoștințe variate în domeniul parentingului și dezvoltării personale, care îți vor fi de ajutor în tot ceea ce vei face de atunci încolo.
2. Informațiile teoretice acumulate își vor găsi utilitatea în viața de zi cu zi, ceea ce înseamnă  plus valoare pentru tine.
3. Vei putea împărtăși din experiența ta de părinte Irinei și celorlalți participanți, având confirmarea că modul în care alegi să relaționezi cu copilul tău, este modul cel mai potrivit pentru voi.
4. Vei putea să scapi de fricile și neliniștile pe care orice părinte le are, în ceea ce privește educația pe care alegi să o oferi copilului tău, comunicând și cu alți specialiști și părinți.
5. Vei căpăta mai multa încredere în tine și în puterea ta interioara de a ști că poți construi din oameni mici, oameni mari cu valori morale înalte.
6. Reușind să te cunoști mai bine pe tine, vei putea să te bucuri de relații mai armonioase și durabile cu cei din jurul tău, dar în special cu copilul tău.

Pentru alte detalii organizatorice:
email: info@unparintemaibun.ro; 
0754964852 sau 0748154838