10 strategii pentru a crește copii rezistenți psihic - Alba

 

Campania “Un parinte mai bun” şi-a propus să sprijine părinţii să devină mai eficienţi în atingerea acestui obiectiv, oferindu-le metode şi idei alternative de cunoaştere şi relaţionare cu copiii şi de a face faţă mai eficient şi cu mai puţine “costuri” problemelor diverse cu care se pot confrunta la un moment dat în creşterea şi educarea copiilor, în funcţie de si particularităţile de vârstă ale acestora, dar şi de variatele situaţii de viaţă care pot apărea (divorţ, plecarea din ţară, deces, îmbolnăvire, schimbarea şcolii sau a grădiniţei etc.).

Ce te poate face să transformi înfrângerea în experiență și chiar în victorie? Ce te poate face să transformi pierderea într-un nou început? Ce te poate face să îți păstrezi umanitatea, să îți păstrezi caracterul și principiile chiar și în cele mai dezumanizante situații, rămânând tu însuți atunci când totul pare să se prăbușească în jurul tău?

Ce te poate face să perseverezi în realizarea obiectivelor tale și să îți depășești propriile limite pentru a le atinge? Ce te poate transforma în viață într-un adevărat Rocky, celebrul personaj de film care, după ce o încasează rău de tot și este la podea în ring și înviață, să o ia de la capăt și, mai mult decât atât, să redevină campion?

Răspunsul este rezistența psihică sau reziliența – această adevărată plasticitate a sistemului psihic, această capacitate de revenire, de reintrare în formă după adversități, pierderi, boală, trauma, după suferință și eșec.

Ca părinți, putem învăța cum să creștem copii rezistenți din punct de vedere psihic, nu numai fizic, capabili să facă față momentelor celor mai dificile din viața lor cu demnitate și curaj, să își revină de fiecare dată când viața îi trimite la podea cu forță și cu încă și mai multă hotărâre.

Despre cum este posibil să facem aceste lucruri să se întâmple vom discuta în cadrul conferinței noastre “ 10 strategii pentru a crește copii rezistenți psihic” care va avea loc în data de 13 mai 2018 la Alba-Iulia.

Agenda conferință

17:30 - 18:00 - primirea participanților 

18:00 - 19:30 - prezentare

19:30 - 21:00 - întrebări și răspunsuri 

* aceasta structură este orientativă în funcție de dinamica fiecărei întâlniri 

Cui se adresează conferința: părinţilor, bunicilor, cadrelor didactice, psihologilor, consilierilor școlari și tuturor persoanelor care sunt interesate de educație.

*pentru cadrele didactice eliberăm adeverință de participare la activitate

Data: 13 mai 2019

ora: 18:00 

investiție: 80 lei 

durata: 3 ore

invitat: Irina Petrea, cea mai cunoscuta SuperNanny a României 

Pe Irina Petrea o cunoști din emisiunile de televiziune “Supernanny”, “Copii contra părinti” și “Cei 7 ani de acasă”, o cunoști din cărțile, publicațiile, articolele și interviurile sale. ACUM o poți cunoaște în realitate și poți să îi adresezi direct întrebările tale.

locație: Hotel Transilvania

Vrei sa participi la conferință?

Completează formularul de înscriere AICI.

Sau și mai simplu, mai jos ai opțiunea de a procura un bilet online.

*dupa completarea formularului, veți primi din partea noastra un email de confirmare a înscrierii.

Ce beneficii obții dacă participi la acesta conferință?
1. În primul rând, vei dobândi noi cunoștințe variate în domeniul parentingului și dezvoltării personale, care îți vor fi de ajutor în tot ceea ce vei face de atunci încolo.
2. Informațiile teoretice acumulate își vor găsi utilitatea în viața de zi cu zi, ceea ce înseamnă  plus valoare pentru tine.
3. Vei putea împărtăși din experiența ta de părinte Irinei și celorlalți participanți, având confirmarea că modul în care alegi să relaționezi cu copilul tău, este modul cel mai potrivit pentru voi.
4. Vei putea să scapi de fricile și neliniștile pe care orice părinte le are, în ceea ce privește educația pe care alegi să o oferi copilului tău, comunicând și cu alți specialiști și părinți.
5. Vei căpăta mai multa încredere în tine și în puterea ta interioara de a ști că poți construi din oameni mici, oameni mari cu valori morale înalte.
6. Reușind să te cunoști mai bine pe tine, vei putea să te bucuri de relații mai armonioase și durabile cu cei din jurul tău, dar în special cu copilul tău.

Pentru alte detalii organizatorice:
email: info@unparintemaibun.ro; 
0748154838 sau 0754964852