Baia Mare

Copiii nostri au priviri angelice, dar sunt oameni ca noi, cu emoții intense și cu abilități scăzute de gestionare a lor. Crizele de furie sunt coșmarul oricărui părinte și deseori sursa celor mai intense frustrari.

Comportamentul copilului este influențat in cea mai mare măsură de răspunsul adultului și de acțiunile acestuia. Dacă vrei să știi cum să gestionezi frustrarea, furia și tantrumurile copilului fără să te enervezi și dacă vrei să știi cum îți poți ajuta copilul să învețe să se regleze emoțional, te așteptăm alături de psihologul Irina Petrea, la Conferința ”Furia la copii- Cum o gestionăm?” Vino sa afli cum punem limite copiilor astfel încât ei să se elibereze de tensiuni și (uneori) să coopereze.

Situațiile în care copilul manifesta crize de furie se gestionează în funcție de cauza care le-a declanșat. Aceștia învață să își controleze emoțiile prin experiența proprie, prin observarea comportamentului adulților și prin interiorizarea ghidajului oferit de adulți.

Ca părinți, trebuie să aveți în vedere următoarele aspecte:

-să reactionați moderat la emoțiile copilului (dacă este furios, nu trebuie sa va infuriati și dvs.);
-să faceți cu copiii exerciții de distragere a atenției atunci când situațiile frustreaza copilul 
-să învățați copiii să se distanțeze de sursa care le-a provocat furia (ex. crezi că daca vei merge într-o altă camera, să te joci cu un alt joc vei mai fi la fel de furios?).

Felul în care gestionezi episoadele când izbucneste un conflict între tine și copilul tau sunt decisive nu doar pentru ce va urma, dar și pentru educarea lui și pentru relația voastră.

Agenda conferință

17:30 - 18:00 - primirea participanților 

18:00 - 19:30 - prezentare

19:30 - 21:00 - întrebări și răspunsuri 

* aceasta structură este orientativă în funcție de dinamica fiecărei întâlniri 

Cui se adresează conferința: părinţilor, bunicilor, cadrelor didactice, psihologilor, consilierilor școlari și tuturor persoanelor care sunt interesate de educație.

*pentru cadrele didactice eliberăm adeverință de participare la activitate

Data: 13 noiembrie 2018

ora: 18:00 

investitie: 85 lei

durata: 3 ore

invitat: Irina Petrea, cea mai cunoscuta SuperNanny a României 

locație: Eurohotel Baia Mare

Vrei sa participi la conferință?

Completează formularul de înscriere AICI. Sau și mai simplu, mai jos ai opțiunea de a procura un bilet online.

*dupa completarea formularului, veți primi din partea noastra un email de confirmare a înscrierii

 

Ce beneficii obții dacă participi la acesta conferință?
1. În primul rând, vei dobândi noi cunoștințe variate în domeniul parentingului și dezvoltării personale, care îți vor fi de ajutor în tot ceea ce vei face de atunci încolo.
2. Informațiile teoretice acumulate își vor găsi utilitatea în viața de zi cu zi, ceea ce înseamnă  plus valoare pentru tine.
3. Vei putea împărtăși din experiența ta de părinte Irinei și celorlalți participanți, având confirmarea că modul în care alegi să relaționezi cu copilul tău, este modul cel mai potrivit pentru voi.
4. Vei putea să scapi de fricile și neliniștile pe care orice părinte le are, în ceea ce privește educația pe care alegi să o oferi copilului tău, comunicând și cu alți specialiști și părinți.
5. Vei căpăta mai multa încredere în tine și în puterea ta interioara de a ști că poți construi din oameni mici, oameni mari cu valori morale înalte.
6. Reușind să te cunoști mai bine pe tine, vei putea să te bucuri de relații mai armonioase și durabile cu cei din jurul tău, dar în special cu copilul tău.

Pentru alte detalii organizatorice:
email: info@unparintemaibun.ro; 
0748154838 sau 0754964852